Haber

Kayseri Kocasinan’da meclis toplantısı

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri’nin Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde gerçekleştirilen meclis toplantısında 23 gündem maddesi görüşüldü ve karara bağlandı. Meclis toplantısında konuşan Önder Çolakbayrakdar, kent insanına değer katan projeleri hayata geçirdiklerini belirterek; “Vatandaşımızın her alanda mutlu olabileceği bir şehir inşa ediyoruz.” söz konusu.

Kocasinan Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda 23 gündem maddesi görüşüldü ve karara bağlandı. Meclis toplantısında ilk olarak 2022 yılı Cumhurbaşkanlığı faaliyet raporu görüşüldü. İlçe genelinde verilen hizmetler hakkında meclis üyelerine bilgi veren Önder Çolakbayrakdar; “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana izlediğimiz yolda, 100. Yüzyıl Türk Yüzyılının inşasına büyük katkı sağlamak amacıyla 2022 yılında da kent insanına değer katan projeleri hayata geçirdik. Cumhuriyet yılı. Öncü çalışmalarımızla belediyecilikte örnek çalışmalarımızı hayata geçirmeye devam ediyoruz. İnsan odaklı bir anlayışla sosyal belediyeciliği ön planda tutarak birçok yeniliğe imza atıyoruz. Türkiye’de sosyal belediyecilik hizmetlerini en uygun anlamda sunan belediyelerden biriyiz.

Özellikle ‘Kocasinan’da yaşamak ayrıcalıktır’ diyene kadar yorulmadan projeler geliştiriyoruz. Keyifli hizmetlerimizden biri de ilçede tek başına yaşayan 65 yaş üstü vatandaşlarımıza haftanın yedi günü bir günlük sıcak yemek hizmeti sunmaktayız. Büyüklerimizin dualarını alıyoruz. ‘Dost El’ kartımız ile ihtiyaç sahiplerine alışveriş imkanı sunuyoruz. Gıda kolilerinin dağıtımının yanı sıra Kocasinan Gönüllüsü projemizle ihtiyaç sahiplerinin yüreklerine dokunuyoruz. Halk Pazarımızla depremzede vatandaşlarımıza, Dost Mağazamızla da ihtiyaç sahiplerine hizmet veriyoruz. Frigorifik aracımız ve soğuk hava depomuz ile gıdaların bozulmadan saklanması ve iletilmesi için Kayseri’de bir ilki daha gerçekleştiriyoruz. Markalaşan Kocasinan Akademi ile her yaş grubuna eğitim veriyoruz. Şehri geleceğe taşıyacak bir vizyonla çalışıyoruz. İnşallah daha fazlasını yapacağız. Her şey; şehrimizin gelişmesi ve daha keyifli bir çevrede yaşayabilmesi için” dedi. sözlerine yer verdi.

Ardından gündeme gelen Cumhurbaşkanlığı faaliyet raporu da oylandı ve oy çokluğu ile kabul edildi. Konuşmaların ardından Meclis gündemindeki konular görüşüldü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu